[ 18 juni 2021 Gemaakt door: Danya Podgaietsky ]

๐—ฉ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐—บ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฑ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ญ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ผ๐—ฝ๐Ÿญ!

Veiligheidop1.nl zal tijdens ons festival op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus zorgen voor de veiligheid, zorgen voor alle EHBOโ€™ers en benodigdheden en het advies voorafgaand en tijdens ons evenement.

Wij zijn er trots op dat wij met dit mooie Zoetermeerse bedrijf een expert hebben binnen gehaald op het gebied van veiligheid.

Wij kijken ernaar uit om samen met Veiligheid op1 onze poorten van het festivalterrein te gaan openen en samen met jullie te gaan genieten van lokale horeca en waanzinnige optredens van div. bands en artiesten.

โ˜€๏ธSnollebollekes – ๐Ÿ˜ŽLucas & Steve – ๐ŸปVan Dik Hout – ๐ŸฅฉGers Pardoel & Band – ๐Ÿ˜Emma Heesters – ๐Ÿ™ŒRolf Sanchez & Band