[ 16 juli 2021 Gemaakt door: info@liveatthelake.nl ]

TOT VOLGEND JAAR!

Na maanden voorbereiding kwam vorige week vrijdag de persconferentie keihard bij ons binnen. Wij zijn al 2 jaar bezig met de organisatie van dit nieuwe festival aan het Noord Aa in Zoetermeer.

Het is ontzettend triest voor alle festival organisatoren, leveranciers, partners, artiesten, bands maar uiteraard ook voor de bezoekers! Tot 13 augustus kan er sowieso niks georganiseerd worden. Ons festival vindt plaats op 20 en 21 augustus.

Wij waren er helemaal klaar voor om samen met jullie een onvergetelijke 1e editie te beleven. Met de zeer onzekere vooruitzichten en gestelde eisen kunnen wij wederom geen festival organiseren. Wij zijn er echt helemaal ziek van! In overleg, hebben wij met de leveranciers, artiesten & bands noodzakelijk het besluit moeten nemen om het nog รฉรฉn jaartje uit te stellen. LIVE at the Lake 2021 was volledig ready to go en daarbij waren er al enorm veel kosten gemaakt.

Het โ€œgarantiefondsโ€ van de overheid blijkt zoveel voorwaarden te hebben dat wij daar als organisatie niets aan hebben. Het enige wat wij kunnen vragen van jullie, is of jullie de aangeschafte entreetickets alsjeblieft tot de volgende editie op ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ž๐ง ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐ŸŽ ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ willen bewaren. Hiervoor hoef je zelf niks te doen, want de tickets zijn inmiddels omgezet naar de editie in 2022.

Wil je je ticketgeld terug? Dan kan je dit vanaf 1 augustus mailen naar hallo@entranz.nl. Zij zorgen ervoor dat de ticketgelden (exclusief service fee) terug worden gestort. Wij hopen op jullie steun. Tot volgend jaar! Dan maken we er samen een knal editie van!