[ 15 april 2021 Gemaakt door: Dave Captein ]

De voorbereidingen zijn in volle gang en wij kunnen niet wachten om weer te gaan knallen!

De ontwikkelingen zien er steeds beter uit. De testevenementen geven steeds duidelijker aan dat evenementen wel degelijk op een veilige manier plaats kunnen vinden. Vooral in de buitenlucht is de kans op besmetting nihil. 

Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat we eind augustus eindelijk weer met zijn allen kunnen feesten. Daarom zijn wij ook al druk bezig met alle voorbereidingen voor de eerste editie van Live at the Lake Festival! 

Deze week zijn wij langs het Noord Aa Strand gegaan om de indeling van het festival te bepalen. Met de mooie bijkomstigheid dat ook nog is de zon begon te schijnen toen we daar liepen waardoor wij maximaal de festival kriebels kregen. Het terrein ligt er fantastisch bij en met wat aanpassingen hier en daar zien wij onszelf al dansen in de zon met onze voeten in het zand en een drankje in de hand.

De Artiesten kunnen ook niet wachten

De artiesten kunnen ook niet wachten om na al die tijd eindelijk weer voor een volle mainstage te mogen optreden. Ze zullen dus nog meer energie meenemen dan ze altijd al deden en trekken alles uit de kast om er eindelijk weer een onvergetelijk zomer van te maken.ย 

Wij hopen dat jullie net zoveel zin in het festival hebben als wij. Aan de kaartverkoop te zien zit dat wel goed want de tickets vliegen over onze digitale toonbank! 

Heb jij nog geen ticket? Zorg er dan snel voor dat je een ticket scoort via onze website.

Handig om te weten

Mocht het festival tรณch niet door kunnen gaan wegens de coronamaatregelen, zorgen wij ervoor dat jullie je ticketgelden binnen 4 weken na festivaldatum terug op je rekening ontvangen excl. service fee. Of kunnen jullie ervoor kiezen om de tickets om te zetten naar volgend jaar. Want hoe het ook loopt, de eerste editie van Live at the Lake Festival zal zeker gaan plaatsvinden. Is het niet dit jaar, dan wel volgend jaar!ย