Emma Heesters

Specialiteit:
Zangeres

Over Emma Heesters

Emma Heesters heeft 2,03 miljoen abonnees op haar YouTube kanaal en zo worden haar video’s wel miljoenen keren bekeken. Emma is ongekend populair en heeft pas geleden weer een nieuw single uit gebracht met Tino Martin en de populaire DJ formatie Kris Kross Amsterdam met als titel: ‘Loop niet weg‘.

Emma Heesters was op YouTube al een bekend gezicht maar haar echte doorbraak kwam toch in 2019 met de Zomerhit ‘Pa Olvidarte’, een duet met de grandioze zanger Rolf Sanchez. Het werd een daverend succes in Nederland en dagelijks werd het nummer grijs gedraaid op alle bekende radio stations.

In 2019 was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma “Beste Zangers”. Hierin was ze te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanchez.

Internationale YouTube ster

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 heeft Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue gestaan tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.